mandag den 26. marts 2012

Harlekin

Så har jeg også fået sat de sidste perlevedhæng op over vores CD-reoler - der endnu ikke er blevet malet. De bliver hvide, når jeg engang får taget mig sammen.9 kommentarer:

 1. Grenen ser super godt ud.. lækkert kreativt indslag med harlekin perler.

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet godt! Får helt lyst til at gøre det samme :)

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du være meget velkommen til. Og post endelig nogle billeder, hvis du kaster dig ud i det :-)

   Slet
 3. Hej Marie. Jeg er glad for jeg har opdaget din blog, og har været så heldig at få en blog-award som jeg gerne vil give videre til dig. Du kan læse om den her http://linen-med-mere.blogspot.com/2012/03/blogaward.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linen :-)
   Mange tak skal du have for de søde ord samt award! Synes det er en knald god ide, så man på den måde kan hjælpe hinanden igang, og "sprede kendskabet".

   Slet
 4. hei på deg!!
  så fint med perleting på grenen!! kjempestilig!!
  legger meg som følger og kommer tilbake på besøk!
  stikk gjerne innom meg og ta noen lodd, har en blogg-basar/give-away på gang!
  fin tirsdag til deg!!
  klem fru Samuelsen:-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Samuelsen - Tak for besøg, du er altid velkommen :-) Og dejligt at du har gjort opmærksom på din meget fine giveaway! Jeg er nu også fast læser hos dig.

   Slet
 5. Åh hvor ser det lækkert ud! :) Har altid synes at sådan en troldegren godt kan se lidt bedstemor-ish ud, men det gør din da bestemt ikke! Thumps up - harlekin hama er for lækkert!

  Hilsen Maria - ny fast læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Maria :) Jeg elsker selv at bruge gamle "bedstemor"- elementer på en måde der gør dem nutidige. Det gælder alt fra møbler, porcelæn til madvarer og tøj. Og så synes jeg bare der er noget eventyr-agtigt over troldegrenenes knudrede, vimsede former...

   Slet