torsdag den 15. maj 2014

Hækling på skolebænken

Jeg hygger mig med at hækle til mine forelæsningen. Man må jo være effektiv i den tid man har hænderne frie, i dag er det blevet til en halv grydelap efter tusindfryds opskrift.

13 kommentarer:

 1. Lidt hækling til en forelæsning er altid godt! Jeg er selv ret afhængig af det :) Kan det passe du læser på det gamle LIFE på Frederiksberg??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er korrekt Stephanie! Gør du?

   Slet
  2. Ja jeg bruger store dele af mit liv i lokale 301 - hvilket en dag gerne skulle ende med at jeg bliver dyrlæge. Hvad er det nu du læser??

   Slet
  3. uh hvor sjovt , og ja vi må da håbe du ender som planlagt :-) Jeg læser fødevarevidenskab, ernæring.

   Slet
 2. Jeg har også strikket mig gennem rigtig mange forelæsninger ;) Jeg blev helt rastløs, når jeg havde glemt strikketøjet derhjemme! Jeg synes, at jeg fik mere ud af forelæsningerne, når jeg havde strikketøjet med, fordi jeg ikke blev distraheret af computer, mobilen og alt det andet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men jeg må også tilstå, at det er fordi jeg har været igennem stoffet tidligere, så jeg ikke behøver været 100% fokuseret lige nu. For jeg synes også at håndarbejdet kan fjerne fokus lidt ind i mellem.

   Slet
 3. Jeg går ind for det...

  Jeg er sådan en der er seriøst dårlig til at sidde stille, så for mig er det en KÆMPE hjælp at kunne fedte rundt med noget håndarbejde når jeg sidder stille...

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre ;-) Jeg skal simpelthen også bare have noget i hænderne hele tiden! Så har jeg det bedst ;-)

   Slet
 4. jeg skulle lige til at spørge om det var lokale 3.01 eller 3.02 :), men kunne se at Stephanie Andreasen kom før mig :) jeg læser også på Frederiksberg (dyrlæge), men synes ikke rigtig jeg har tid til både at skrive noter, og strikke/sy. En enkelt dag for 2,5 år siden tog jeg dog strikketøjet med for at bruge tiden inden en eksamen, men den eksamen bestod jeg desværre ikke (biofysik) så strikketøjet er blevet hjemme siden da.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ikke godt Stine. Så må du hellere lade strikketøjet blive hjemme. Vi kan ikke putte den slags ansvar over på det stakkels garn ;-)

   Slet
  2. Og virkelig sjovt i øvrigt, at der er nogle fra Life der kigger med her på bloggen! Det havde jeg faktisk ikke troet ;-)

   Slet
  3. ja det er faktisk lidt sjovt, at Danmark ikke er større end som så :) hvis du får lyst en dag, kunne jeg vildt godt tænke mig at høre om dit liv som mor og studerende og om hvordan du får det hele til at hænge sammen. Nu er jeg selv studerende, og beundrer mine medstuderende som både har barn/børn og studie at tage sig af, og jeg tænker selv at jeg meget muligt kunne blive en af dem som ikke venter med at få børn til uddannelsen er helt i hus. Men det kunne være rart at høre hvad andre har gjort sig af erfaringer :)

   Slet
  4. Grundlæggende kan jeg kun anbefale at får børn under studiet. Man er meget mere fleksibel end i en fast stilling. F.eks. er jeg lige nu kun deltidsstuderende, da jeg har brug for en glidende overgang fra barsle til hverdag. Vi kan også sagtens tage en kop te en dag, hvis du vil høre mere :-)

   Slet